Hjemmeside til Danske Slotte og Herregarde Hjemmeside: Toyota Lihn & Boi Tryksager, bla: mapper, pjecer, folder, visitkort, annoncer: SanseMotorik Hjemmeside: SanseMotorik Annonceserie: BC Installationer Webshop: www.gryundco.de Hjemmeside: www.tanjagudiksen.dk Tryksager: Tanja Gudiksen Hjemmeside m. produktmodul: www.fremtidenslivsstil.dk Tryksager: Give Camping Hjemmeside: www.givecamping.dk Bog og tryksager: Projekt Ønskebarn Menukort: Byen Dinner Annonce: BE Cable Con Hjemmeside: www.kp-industri.dk Hjemmeside: www.ksmbiovarme.dk Plakat: Zumba for Care Hjemmeside m. produktmodul: www.lykkemusic.dk Hjemmeside: www.roedegaardkursus.dk Folder: Rødegård Kursuscenter Annonceserie: Timm Møbler Hjemmeside m. produktmodul: www.forlagetstork.dk Tryksager: Hasselgren
 

Reklamebureauet In Mente design laver hjemmesider, brochurer, annonce, visitkort, webshops og andet markedsføringSend os en hurtig forespørgsel!

Hvis dit budskab ikke skal drukne!

In Mente design & reklamebureau er et mindre, hurtigt arbejdende og ærligt reklameburau. Vi er en samarbejdspartner, når du har brug for hjælp til markedsføringen. Ingen opgaver er for store og ingen for små.Vi arbejder engageret med alt lige fra logo og visitkort, til brochurer, kataloger og design og udvikling af hjemmesider og webshops.

 

Eksempel på online løsning: www.clothes2you.dk

 

At arbejde med markedsføring er mange ting, mange elementer skal spille sammen, for at give det perfekte resultat. Hos In Mente design mener vi, at som din samarbejdspartner, er det vores vigtigste opgave, at lytte til dig og finde kernen i din virksomhed, for derefter at tegne den visuelle identitet, enten i form at logo og brevlinie eller i en række annoncer til lokalavisen, måske skal virksomheden have en helt ny hjemmeside, hvor alle budskaberne skal med uden at drukne i farver og effekter eller måske er du klar til at åbne en webshop, hvor hele webshoppen og webshoppens identitet skal bygges op fra bunden.

 

Vi er med hele vejen...

Hvis du ønsker det, er vi med fra den første tanke eller streg bliver slået, til den nye markedsføring er helt færdig. Vi følger helt til dørs, men kan også stå i baggrunden, hvis der fx. er interne ressourcer i virksomheden, som kan løfte delelementer selv. Vi rådgiver og vejleder i understøttende markedsføring og i. hvorledes man fx. bevarer interessen hos hjemmesidens besøgende, hvordan man hele tiden før dem til at komme igen og hvordan man på webshoppen kan få større mersalg.

 

Når du gerne vil findes

Med hjemmesider og webshops er det vigtigt at have fokus på søgeoptimeringen (SEO). Hver gang In Mente design laver en hjemmeside / webshop er platformen for optimal søgeoptimering i top. Vi vægter søgeoptimering utrolig højt, da en god hjemmeside / webshop er næsten værdiløs, hvis den ikke bliver rangeret og fundet på google. Omvendt er designet og brugervenligheden på hjemmesiden /webshoppen også utrolig vigtig, når først brugeren har fundet hjemmesiden / webshoppen - med andre ord, søgeoptimering og design / kommunikation går hånd i hånd og det ene kan ikke undvære det andet.

 

Spørg - vi svarer gerne

Kan vi mon hjælpe? Stil os et uforpligtende spørgsmål, så sender vi gerne et tilbud og ideforslag uden, at du behøver betale. Hos In Mente design opfordre vi til samarbejde og rådgivning og vi tager hellere et møde for meget end et for lidt.