GRAFISK DESIGN

Selvom om jeres virksomhed har et fantastisk produkt, bliver det sjældent solgt, hvis ingen kender til det. Derfor er markedsføring nødvendig og ikke mindst forskellige former for tryksager. In Mente design kan gennem design og layout være med til at forme jers identitet gennem forskellige markedsførings tiltag. Der eksisterer mange forskellige former for tryksager og de har forskellig effekt alt afhængig af målgruppe og produkt.

 

Synlighed er vigtig og identiten og produktet skal præsenteres ordentligt, for det er det budskab som kunden opfanger, der tæller. Ikke det budskab, som vi tror, de opfanger!

 

TRYKSAGER

Tryksager er mange ting. Der kan være tale om store produktkataloger eller små husstandsomdelte flyers. Måske er det en bred palette af forskellige typer, hvad enten det er, kan In Mente design være behjælpelige. Tryksager har også forskellig effekt alt afhængig af målgruppe og produkt.

 

Hos In Mente design er der stor fokus på ensartethed og sammenhæng mellem trylsagernes udtryk samt virksomheden profil. Der skal være genkendelighed og budskabet skal stå tydeligt frem, så det ikke drukner i mængden af grafiske detaljer.

 

Eksempler på tryksager: bøger, magasiner, brochurer, årsberetninger, kataloger, nyhedsbreve, foldere, pjecer, plakater mm. Og når filerne er lavet, er det også muligt at bruge dem på websitet, fx. i et pdf-modul.

KUNDECASES:

PROJEKT ØNSKEBARN

Projekt Ønskebarn - en bog om barnløshed

En bog om barnløshed.


HASSELGREN

Hasselgren - katalog

Tøjkatalog til understøtning af webshop