ALT DET TEKNISKE

Når du køber en hjemmeside hos In Mente design kommer din hjemmeside til at ligge på vores søsterselskab Page Design ApS' server. Page Design har over 14 års erfaring med hostning af hjemmesider og er derfor yderst kompetente til at varetage denne opgave og skulle der opstå tekniske problemer, supporterer de med faglig dygtighed.


Nedenfor er der listet nogle af de ting der følger med, når I køber en hjemmeside hos In Mente design.

- webhotel: Et web-hotel er den plads, din hjemmeside behøver, for at blive tilgængelig på nettet. Webhotellet skal købes hos In Mente design.

- server: Når I køber jeres web-hotel hos In Mente design, vil det ligge på vores søsterselskab Page Design ApS' server som udelukkende er baseret på erhvervskunder og er således et kvalitetsprodukt, som giver en meget stabilt hjemmeside/e-mailsystem.


Page Designs server er én af de hurtigste servere på markedet. Hjemmesiden vil nå hurtigt frem til brugerne og det vil kun være slutbrugerens modem, der sætter begrænsninger for hastigheden.

Serveren bliver løbende opgraderet med både software og hardware. Dette sikrer en optimal ydelse.

- statistik: Når du får lavet en hjemmeside hos In Mente design, opretter vi en gratis Google konto til dig, hvor du får adgang til Google Analytics. Google Analytics gør det meget overskueligt at følge med i trafikken på dt website, så du altid har et godt overblik over websitets aktivitet.

Du får statistik på følgende punkter:

- Antal besøgende i alt

- Antal sidevisninger i alt

- Besøgende fordelt på lande

- Sidevisninger på 14 dage

- Besøgende fra andre hjemmesider

- Besøgte undersider

- Besøg fra søgemaskiner

- Søgeord

- webmail: Hvis I bestiller en hjemmeside med tilhørende web-hotel hos In Mente, får du automatisk adgang til vores web-mailsystem. Systemet er specielt udviklet, så du ikke behøver at have et almindeligt mailprogram, men blot kan hente dine mails direkte i browseren, uanset hvor i verden du er, eller hvilken computer du sidder på.

Med vores web-mail får du en lang række fordele:
- Læse/sende post
- Virusfilter
- Spamfilter
- Opsætning af autosvar
- Videresende e-mails
- Blackliste e-mailadresser

SØSTERSELSKAB:

Page Design ApS

Pagedesign.dk