AT VÆLGE DEN RIGTIGE LØSNING
- hjemmeside eller webshop?

Når I skal have lavet en ny hjemmeside, at det vigtigt at vælge den rigtige løsning. Hos In Mente design  dækker paletten over de små standard hjemmesider til større interaktive hjemmesider med databaser, nyhedsmoduler og webshops med kreditkortbetaling, m.m. Alt efter jeres ønsker og krav, finder vi den rigtige løsning for jer.

 

CMS - NÅR I SELV VIL OPDATERE
In Mente har eget CMS-system på alle hjemmesider. Det betyder, at  I selv har mulighed for at redigere informationer på jeres hjemmeside. CMS-systemet ligger i opbygningen af hjemmesiden og betyder, at I uden andre værktøjer/programmer kan redigere i hjemmesiden via  browseren. På den måde er det let at opdatere hjemmesiden uden yderligere omkostninger.

 

WEBSHOP
En webshop er en del af firmaets salgskanaler - på lige fod med fx en butik. Her har I mulighed for at præsentere virksomhedens produktprogram og evt. sælge produkterne med mulighed for dankortbetaling - direkte fra webshoppen.

Fordelen ved denne løsning er, at I selv ved hjælp af et meget simpelt Back-End-styring* kan redigere, tilføje og slette produkter direkte på siden - uden ekstern hjælp.
Således har du konstant kontrol over hvilke produkter, der vises i webshoppen og samtidig sikrer det, at webshoppen altid er opdateret med de sidste nye produkter.

*) Back-End-Styring er et simpelt administrationsværktøj, hvor I selv kan redigere, tilføje og slette produkter i webshoppen. Her er der mulighed for at inddele produkter i forskellige kategorier. Ligeledes vil der til hvert enkelt produkt kunne tilføjes en overskrift og en beskrivende tekst, pris, varenummer, målangivelse og billede m.v. Alle disse ændringer laves i en browser, så I har mulighed for at opdatere uanset hvor i verden I er og hvilken computer I arbejder på.

Vores webshop løsningen er skalérbar, hvilket giver mulighed for at starte med de mest elementære funktioner og senere udvide uden at starte helt forfra.

KUNDECASES:

  

FORLAGETSTORK.DK 

Forlagetstork.dk

CMS/Webshop - forlag med bogsalg

 

 

HASSELGREN.DK 

Hasselgren.dk

Webshop - dametøj

 

GRY & CO

Webshop: Gry und Co

Webshop - børnetøj til tyskland