Hjemmeside eller ej?

Synlighed er vigtigt i kampen om kunderne. Og vi googler som aldrig før, hvis vi skal finde en virksomhed eller et produkt. Derfor er det et must at have en hjemmeside - og det skal være opdateret og tidssvarende!


En hjemmeside skal afspejle jeres virksomhed og jeres værdier. Når en kunde besøger jeres hjemmeside, skal de have samme oplevelse, som hvis de fysisk besøger jeres virksomheden eller snakker med jer i telefonen. Derfor er det vigtigt, at hjemmesiden udstråler overskuelighed, kvalitet og frem for alt præsenterer jeres produkter/ydelser optimalt.


Når In Mente design udvikler en hjemmeside til jer, handler det om at ramme det rigtige udtryk, så designet netop signalerer jeres virksomhed. Men design er ikke nok. Vi fokuserer også på struktur og  funktionaliteten og ikke mindst på at finde den helt rigtige løsning til jeres behov.

 

Danske slotte & Herregaarde

Hjemmeside med medlems log ind og responsive design

LykkeMusic

Hjemmeside med stort kunstnerkatalog og responsive design

Truust Camping

Hjemmeside til campingplads og responsive design

Hjemmeside eller webshop?

Når I skal have lavet en ny hjemmeside, at det vigtigt at vælge den rigtige løsning. Hos In Mente design dækker paletten over de små standard hjemmesider til større interaktive hjemmesider med databaser, nyhedsmoduler og webshops med kreditkortbetaling, m.m. Alt efter jeres ønsker og krav, finder vi den rigtige løsning for jer.

 

CMS - NÅR I SELV VIL OPDATERE
In Mente har eget CMS-system på alle hjemmesider. Det betyder, at  I selv har mulighed for at redigere informationer på jeres hjemmeside. CMS-systemet ligger i opbygningen af hjemmesiden og betyder, at I uden andre værktøjer/programmer kan redigere i hjemmesiden via browseren. På den måde er det let at opdatere hjemmesiden uden yderligere omkostninger.

 

WEBSHOP
En webshop er en del af firmaets salgskanaler - på lige fod med fx en butik. Her har I mulighed for at præsentere virksomhedens produktprogram og evt. sælge produkterne med mulighed for dankortbetaling - direkte fra webshoppen.

Fordelen ved denne løsning er, at I selv ved hjælp af et meget simpelt Back-End-styring* kan redigere, tilføje og slette produkter direkte på siden - uden ekstern hjælp.
Således har du konstant kontrol over hvilke produkter, der vises i webshoppen og samtidig sikrer det, at webshoppen altid er opdateret med de sidste nye produkter.

*) Back-End-Styring er et simpelt administrationsværktøj, hvor I selv kan redigere, tilføje og slette produkter i webshoppen. Her er der mulighed for at inddele produkter i forskellige kategorier. Ligeledes vil der til hvert enkelt produkt kunne tilføjes en overskrift og en beskrivende tekst, pris, varenummer, målangivelse og billede m.v. Alle disse ændringer laves i en browser, så I har mulighed for at opdatere uanset hvor i verden I er og hvilken computer I arbejder på.

Design af hjemmesider

 

En hjemmeside skal på en enkelt og symetrisk måde danne rammerne for det budskab, jeres kunder skal modtage. Designet er med til at understøtte og forstærke jeres produkter/ydelser og ikke mindst jeres identitet. Derfor er det vigtigt, at designet er skabt og bygget op i tråd med jeres tanker og forventninger.

 

Design er ikke bare farver og streger. Det er den visuelle identitet som er med til at skabe den første opmærksomhed omkring jeres virksomhed og som skal være med til at indprinte sig i kundens erindringer. Derudover er det en kommunikationsplatform, som som skal skabe ro til at fremhæve budskaberne og rette fokus som fremhæver fx. mersalg eller kontakten til virksomheden.

Mobilvenligt design / responsive design

Fra april 2015 er Google begyndt at rangere hjemmesider efter deres mobilvenlighed. Dvs. at det for brugerne skal være lettere at navigere, klikke, loade etc. en hjemmeside via deres mobil. Det kaldes responsive design og er yderst vigtigt at få lavet uanset om man har en hjemmeside eller webshop. Undersøgelser viser, at langt de fleste tilgår en hjemmeside via mobil eller tablet, også selvom de har en computer til rådighed. Og hvis hjemmesiden/webshoppen er mobilvenlig, sker der en markant større konvertering, dvs. at langt flere køber et produkt eller kontakter virksomheden.


Alt det tekniske

Når du køber en hjemmeside hos In Mente design kommer din hjemmeside til at ligge på vores søsterselskab Page Design ApS' server. Page Design har over 18 års erfaring med hostning af hjemmesider og er derfor yderst kompetente til at varetage denne opgave og skulle der opstå tekniske problemer, supporterer de med faglig dygtighed.


Nedenfor er der listet nogle af de ting der følger med, når I køber en hjemmeside hos In Mente design.

- webhotel: Et web-hotel er den plads, din hjemmeside behøver, for at blive tilgængelig på nettet. Webhotellet skal købes hos In Mente design.

- server: Når I køber jeres web-hotel hos In Mente design, vil det ligge på vores søsterselskab Page Design ApS' server som udelukkende er baseret på erhvervskunder og er således et kvalitetsprodukt, som giver en meget stabilt hjemmeside/e-mailsystem.


Page Designs server er én af de hurtigste servere på markedet. Hjemmesiden vil nå hurtigt frem til brugerne og det vil kun være slutbrugerens modem, der sætter begrænsninger for hastigheden.

Serveren bliver løbende opgraderet med både software og hardware. Dette sikrer en optimal ydelse.

- statistik: Når du får lavet en hjemmeside hos In Mente design, opretter vi en gratis Google konto til dig, hvor du får adgang til Google Analytics. Google Analytics gør det meget overskueligt at følge med i trafikken på dt website, så du altid har et godt overblik over websitets aktivitet.

Du får statistik på følgende punkter:

- Antal besøgende i alt

- Antal sidevisninger i alt

- Besøgende fordelt på lande

- Sidevisninger på 14 dage

- Besøgende fra andre hjemmesider

- Besøgte undersider

- Besøg fra søgemaskiner

- Søgeord

- webmail: Hvis I bestiller en hjemmeside med tilhørende web-hotel hos In Mente, får du automatisk adgang til vores web-mailsystem. Systemet er specielt udviklet, så du ikke behøver at have et almindeligt mailprogram, men blot kan hente dine mails direkte i browseren, uanset hvor i verden du er, eller hvilken computer du sidder på.

Med vores web-mail får du en lang række fordele:
- Læse/sende post
- Virusfilter
- Spamfilter
- Opsætning af autosvar
- Videresende e-mails
- Blackliste e-mailadresser